

Tırnaklarınız sürekli kırılıyorsa, kat kat açılıyorsa, çukurlaşmalar varsa vitamin eksikliği sinyallerini çalıyor demektir. Tırnaklarımız ne yesek de, ne içsek de dışardan destek bekliyor demektir. Eskiden lokman hekim insanların tırnaklarına bakarak hastalıkları teşhis edermiş. Yani tırnak deyip geçmemek gerekiyor.
Tırnaklarınızı sertleştirmek için;
1 yemek kaşığı zeytin yağı
1 yumurtanın sarısı
1 tatlı kaşığı limon suyu
Hepsini bir kaseye dökelim karıştıralım sonra tırnaklarımızı bu karışımın içinde tutabildiğimiz kadar tutalım ayrıca tırnaklarımıza masaj yapalım. Ellerimizi bu karışımla ovmayı unutmayalım. Elleriniz yumuşacık pamuk gibi olacaktır. Bu işlemi ne kadar sıklıkla uygularsak tırnaklarımız o kadar çok sertleşecektir, beslenecektir. İyi günlerde uzatmanız dileğiyle......
0 yorum:
Yorum Gönder